Så utrolig koselig at dere vil være med på dette eventyret. Vi gleder oss så til å lese sammen med dere hver dag frem til julaften. Her skal du få møte alle våre venner fra Elgfistunet. Det er bare å glede seg.

 

Om du leser fra mobil, må du trykke på menyknappen i høyre hjørne, der det  står «2016» finner du en liten + ved siden av, der vil du finne alle lukene i kalenderen nedover. Kommer teksten opp veldig uklar for deg på mobil er det bare å klikke en gang på teksten så åpner den seg som en egen fil og du kan sette i gang og lese :) 

 

Vi føler at dette har blitt årets juledugnad, hvor noen har skrevet, noen har tegnet - og noen har donert til Unicefs viktige arbeid! På den måten har vi alle bidratt til å gjøre noe godt for barn over hele verden. 


Tusen millioner takk for at dere er med og bidrar, kos dere masse med kalenderen! 

Velkommen til en julekalenderfortelling 2016!

Om kalenderen:

I den lille bygda Brunsneglehøgda finner vi den vesle gården Elgfistunet, der Gunnar på to og et halvt år og Rigmor på åtte år bor sammen med familien sin. Og her skal jeg si deg det skjer mye spennende før jul!

En spennende historie med forviklinger. En stk. forsvunnet Oldemor (på nesten hundre år) en stk. flygende geit ved navn Rosemary (med skjegg!) en fjasenisse med magisk snørr i nesa og to barn som prøver å rydde opp i alt dette før jul. Det blir så spennende!!

Finner de Oldemor før julen ringes inn og finnes det faktisk fjasenisser med magisk snørr? Bli med Rigmor og Gunnar på en spennende førjulsfortelling så får du nok vite det du også :) 

© 2017 by Karoline Løvall