Raphaëlle Taschet

29 år gammel, fransk, bor i Sandefjord. Flyttet til Norge for å bo sammen med hennes kjæreste Espen. Hun jobber som illustratør og har en bakgrunn som Art Director og grafisk designer. Synes det er gøy å lære norsk, og om norsk kultur. Te-elsker, liker å bake på fritiden.

 

https://www.instagram.com/raphaelletaschet/

Kjersti Waskaas

35 år, bor i Bjørkedalen i Porsgrunn med mann og to gutter på 4 og 7 år, samt to Jack Russell Terriere og en katt. Jobber fulltid som fotograf med eget studio, Studio Virvelvind. Bakgrunn som grafisk designer/AD og mange år i reklamebransjen.


www.studiovirvelvind.no

Siri Urnes Hovland  

Informasjon Bor med mann og 4 barn, 2 kaniner og 6 haner på et landlig paradis utenfor Stavern. Jobber som lege i psykiatrien. Elsker å lese og skrive og være ute i naturen.

Guro Skjeldrup

36 år, bor i Lørenskog, mamma til August (10) og Ludvig (7). Utdannet adjunkt, spesialpedagog og fotograf. Jobber fulltid som fotograf. Elsker å reise og lever etter at hjemme er der hvor hjertet er.


www.guroskjelderup.no

Endre Skjåk

Bosatt i Gudbrandsdalen, frilans skuespiller, regissør og tekstforfatter samt turistvert på Kvaale Gard i Lom. I desember har han ofte langt skjegg.

Christina Halvorsen

Opprinnelig fra Notodden og bor på Nesodden. Småbarnsmamma, ungdomsmamma, pedagog og kunstner. Lektor i formgivning, kunst og håndverk med fordypning i prosess av akvarell og penn. Jobber som barnehagelærer og videreutdanner seg i småbarnspedagogikk.
Facebook: Christiana Halvorsen ART

Synne Helene Hagen

Opprinnelig fra Larvik, bosatt i Sem. Har illustrert barnebøker for Forlagshuset i Vestfold og skal gi ut egen bok i fantasysjangeren til våren.

Facebook: Synne Helene Hagen Illustrasjoner

Line Loholt

Fotograf fra Larvik. Bor og jobber i Larvik. Elsker katter og engasjerer seg i dyrevelferd.
www.lineloholt.no

Randi Alice Danho

Tobarnsmamma bosatt i Stockholm. Forlot vårt vakre fedreland for kjærligheten i 2003. Drømmer om en dag å forfatte og illustrere egne barnebøker. Jobber i dag med å bevare kjære minner i form av personlige portrett og illustrasjoner til barnerommet samt som administrator i familiebedriften i Larvik.

Marte Østmoe

43 år fra Helgeroa. Sjefsredaktør for Lyst Forlag under Forlagshuset i Vestfold. Frilansjournalist, skribent og tekstforfatter siden 1998. Administrerer reisebloggen barnasbestereiser.no og samarbeider tett med nettsiden reismedbarn.no. Hun er også i frilansstaben til cloudstory.no so, leverer stoff til både fag- og ukepresse. Marte skriver nå på en serie fakta e-bøker for barn.  

Live Svalastog Skinnes

31 år fra Norefjell. Live bor på vakre Nedre Skinnes  Gård under Norefjell hvor hun har mange prosjekter på gang. Hun selger frittgående HappyPigs, blogger om det gode livet på landet på gardsfruene.no og driver gården sammen med mannen Kristoffer. Live har en master i Innovasjon og er seriegründer.

Linn Kristin Menden

Bor i Larvik med mann og tre herlige barn og en hund. Er for tiden i barselpermisjon, men driver til vanlig sin egen fotografvirksomhet.
Facebook: Fotograf Menden 

Charlotte Hellum Wedel-Jarlsberg

Bor i nærheten av Tønsberg, gift med Harald og mamma til Mathias (18). Jobber som dyrepleier og eggbonde og er interessert i alt som kryper og går, herunder mennesker. Leste mye for Mathias da han var liten og favorittene var Gubben og katten og Mummitrollet.

Helene Jacobsen

Bor på gård i Stathelle, Telemark, sammen med fire barn, en hund og en katt.  Sykepleier og fotograf.. Evig kaos og uendelig kjærlighet!

Karianne Elise Storvik

Bor i Trondheim og jobber som Bryllupsplanlegger i hos Almås. Er kreativt utdannet blant annet som sanger, forteller, dramapedagog og blomsterdekoratør.
www.hosalmaas.no 

Susan Hellum

Født i Skottland, har bodd i Brunlanes i over 50 år og stortrives med det. Driver det lille “Galleri  Den Gamle Stallen” I Brunlanes.

Facebook: Galleri Den Gamle Stallen

Isabelle Inghilleri

Billedkunstner bosatt I Sandefjord. Bor på gård med sønnen, hester og høner.

www.isabelleinghilleri.no

Linda Oloey Johannesen

Billedkunstner og kulturskolelærer fra Larvik. Fast plass i Galleri Steinbrakka, Fredriksvern verft, Stavern 

Kristine Kroder Schille

Født og oppvokst I Narvik, men har flyttet rundt mellom Oslo, Amsterdam og Ski i voksen alder. Bor nå i et lite gammelt hus i en stor hage i Ski med mann, tre barn på 2, 7 og 11 år, ei bikkje og en gammel krok av ei skilpadde. Utdannet dramapedagog og fotograf og jobber nå som fotograf.

Kristine Hellemo Larsen

33 år fra Senja. Har flyktet fra det kalde nord og trives godt i nydelige Tønsberg sammen med mann og barn. Jobber som fotograf.
www.studioexpose.no  

Kari-Mette Astrup

Bor i Larvik hvor hun har sitt atelier. Maler i olje og akryl og har vært representert på en rekke utstillinger både i Norge og utenlands.  Er ansatt som illustratør på Forlagshuset i Vestfold.
www.kari-mette-astrup.no

Ida Vinstad

32 år, bor i Larvik med 3 barn og mann. Har vært kronisk syk i 15 år og skriver blog hvor hun deler sine erfaringer, holder foredrag og holder på med prosjekter som fremmer kronisk sykes sak. Hennes livsmotto: Ingenting er umulig om du tror på det umulige!
http://crohnsglede.blogg.no

Hege Rønning

Bor i Oslo med mann og tre barn. Jobber som lærer på ungdomsskolen, hovedsaklig i fagene norsk, samfunnsfag og musikk. Livet suser avgårde med familie, venner, trening, barnas venner, noen lånehunder, en og annen spennende ferietur, (Heges familie har en forkjærlighet for Mosambik) og jobb. Det er bedre å ha litt mye å gjøre enn å kjede seg fordi det skjer litt for lite, og generelt trives hun bedre med folk rundt seg enn alene.  

Gerd Sissel Møller

Gerd Sissel Møller er født og bor i Sarpsborg. Hun maler både figurative og abstrakte bilder i olje, akryl og med kullstift.  Hun har deltatt i diverse utstillinger bl.a. utstilling på Soli Brug, og bidratt med et bilde i boken Pensel og Penn i forbindelse med Sarpsborg 1000 årsjubileum i år.

Karoline Løvall

Bor i Brunlanes og er utdannet innen prosjektledelse. Glad i hunden sin Oberon, reise og kameratskap! 

www.evmaco.no

Mona Moe Machava

Bor sammen med sønnen Olaf og fire sorte katter i et lite hus i skogen utenfor Larvik som de kaller ”det lille skogsstudioet”. Her jobber hun som fotograf og tar en mastergrad i diakoni. Mona liker godt å rusle i skogen og tenke.


www.monamoe.com

Milan Inghilleri

Illustratør Milan Schelhas​-Inghilleri, 3B på Virik Skole Sandefjord.

Barbro Titlestad

Bor i Stavern, driver B-Seated og er den andre halvdelen av det kreative teamet DagDrømmerne. 

www.dagdrommerne.no

Magnus Henriksen Stensvåg

Småbarnsfar fra Råde, bosatt i Trondheim og julekalenderansvarlig hos Eggen Arkitekter. 

Anne Marie Mikkelsen

Bor i vakre omgivelser i Brunlanes sammen med mannen sin Stian, sønnen Theodor og familiens nye tilskudd som kommer til våren. Jobber som sykepleier i Larvik kommune, og starter snart på sin videreutdanning innenfor ledelse. På fritiden driver hun mye med musikk, og er stadig involvert i konsert prosjekter i nærområdet.

Anders Vaa

Bosatt i Oslo, opprinnelig fra Larvik. Er lingvist, forlagsredaktør og forfatter. Har nylig utgitt “Dialektboka”. 

Jeanette Langmo

Bor på Steinsholt i Lardal og har verdens fineste jobb som barnehagelærer. Hun trives aller best når  hun sammen med ungene kan skape spennende og morsomme øyeblikk gjennom fortelling.

Hilde Marie Johansen

Hilde Marie Johansen, 33 år, Makeup designer/Stylist og kostyme designer. Ekte "soting" vokst opp på pikerommet på Langestrand. Som har studert og holdt til i Asia i årevis hvis hennes creative sjel har funnet "hjem". Driver Scandinavian Makeup Academy med Eva B.Thomsen i hjerte av Bangkok hvor hun utdanner Makeup artister som flyr inn fra hele verden.

Merete Mikkelsen

Bor i Larvik, opprinnelig fra Stavanger. Er gift og har fire voksne barn. Ansatt som organist og i Larvik-skoler i 25 år. Utdannet musikk/faglærer. Driver nå et atelier på hjemgården hvor det er kursvirksomhet, utsalg og andre arrangementer. Er engasjert i å hjelpe barn og fattige  gjennom Åsta/Karolinestiftelsen - Moldova - og Iris stiftelsen Afrika og UNICEF.
 

Hege Holt Østmo

Hege Holt Østmo har de siste tyve årene jobbet som AD og grafisk designer i flere reklamebyråer i Vestfold. Nå driver hun sitt eget designbyrå TOOGTYVE i Larvik, hvor hun bor med mann og barn og to katter.

Jan Warholm

Driver Galleri Designjern i Stavern. Jobber med metall og billedkunst.
www.designjern.no

Please reload

Bidragsytere

© 2017 by Karoline Løvall