En julekalenderfortelling 2017 er en spennende julehistorie i 24 deler som kan leses for barn i alle aldre som en kalender hver kveld i desember.

 

Hei jeg heter Mona og er til daglig alenemor og vimsete fotograf (alias fotograf monings;) 

 

Jeg er av typen som lett synes det blir så mye fokus på å kjøpe isteden for å gi før jul, det synes jeg er så leit, julens budskap er jo at vi skal gi - men gi fra hjertet:) 

Så i fjor skrev jeg en historie delt opp i 24 biter til min sønn i julekalender, og det ble en kjempehit! Han gledet seg hver dag til vår lille julekalenderlesestund på kvelden! Men som du vet, så strekker ikke tida til alltid;) Så i år har jeg fått med meg et knippe herlige folk så skriver vi kalenderen sammen, en side hver (ja sånn kjedehistorie nesten som vi gjorde på skolen, husker du hvor gøy det var;) hihi!!  Illustratører har vi fått med oss også, som lager fine tegninger til historien. Så utrolig morro! 

 

Best av alt er at alle som har lyst på denne kalenderen som en fin og koselig adventsstund med barna kan donere et valgfritt beløp til UNICEF og lese kalenderen på enjulekalender.com - en luke hver dag i desember;) Ved å gi ditt bidrag til UNICEF kan også de barna som ikke har en trygg og varm dyne å krype under med en koselig adventshistorie, kanskje få det litt bedre i allefall. Som de gamle her i bøgda sier: "alle monnær drar"!!

 

Jeg har tidligere laget veldedig dukketeater for store og små hver sommer og jul, med mye morro hvor vi samlet inn penger til Leger Uten Grenser. Og jeg vet godt at bak enhver ide, ligger det masse gode venner som hjelper til og lager ting sammen med den som ikke kan sitte i ro, men tilstadighet må lage noen nye prosjekter;) Som alt annet: dette prosjektet har jeg slettes ikke laget, jeg har bare slengt ut ideen så har andre tatt over og laget alt. Og som jeg pleier å tenke - alt som kommer fra hjertet, ja det blir det noe av;)

 

Tusen takk for at du også er med å lager julekalender og støtter UNICEF's viktige arbeid for verdens barna. Det viktigste vi har! 

Informasjon

© 2017 by Karoline Løvall